Voor 15:00 uur besteld | vandaag verzonden

GRATIS BEZORGD VANAF €50 in NL

Cadeau verpakking

 

Hier bij Keecie houden we van inpakken. Elke bestelling pakken we in als een cadeautje. Ook al is de aankoop voor jezelf, we maken er toch graag voor jou een feestje van om het uit te pakken! Wie houdt daar nou niet van?

Mocht je iemand willen verrassen met een persoonlijk cadeautje? Dan pakken wij het item graag voor je in en kunnen we er een handgeschreven kaartje bij doen namens jou. We stoppen er natuurlijk extra veel tijd en liefde in!




 


Cadeaubon

Wil je iemand nou een Keecie item cadeau doen maar je hebt geen idee wat of in welke kleur? Om het je makkelijk te maken verkopen wij ook Keecie cadeaubonnen. Toch nog een persoonlijk cadeau waar hij of zij zelf invulling aan kan geven. Je kunt kiezen voor een tegoed van €10, €25, €50 of €100. Wil je liever het volledige bedrag van de tas of portemonnee cadeau geven? Aarzel dan niet om ons even een mailtje te sturen met het gewenste bedrag. Wij kunnen de bon dan handmatig voor je aanmaken.

Zodra je de cadeaubon online besteld hebt, ontvang je van ons een email met de code (deze is persoonlijk en kunnen wij niet zien). In een andere email ontvang je een digitale versie van de cadeaubon die je zelf kan invullen en kan afdrukken.

Wil je liever een tastbare cadeaubon ontvangen? Laat ons dan in een mailtje je code en bedrag weten zodat wij die dan voor je kunnen invullen. Om je cadeaubon nog wat extra feestelijker te maken, pakken we de bon graag voor je in.

Terug naar overzicht

Winkelmandje

×

Bestel nog voor €50.00 en betaal geen verzendkosten!

Product title

1 x €29.95

Subtotaal

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Afrekenen