Voor 15:00 uur besteld | vandaag verzonden

GRATIS BEZORGD VANAF €50 in NL

KEECIE & KLEUREN

 

Keecie liefhebber: Stijlcoach Anique

"Sinds jaar en dag ben ik groot fan van de tassen van Keecie! Ze zijn tijdloos, maar niet saai, stylish met een vintage feeling en die kleuren....Al jaren geleden kocht ik de Cat Chase portemonnee in het rood, ik gebruik hem nog steeds iedere dag!

Als Stijlcoach werk ik veel met kleuren! Het is mijn eerste uitgangspunt; voor mijzelf en in mijn werk met vrouwen. Wanneer je de kleuren kent die jou goed staan, wordt alles makkelijker; kiezen, combineren en kopen!

 



 

 


 

 



 

Wanneer ik iemands beste kleuren bepaal tijdens een Stijl sessie of Kleurenanalyse kijk ik naar verschillende factoren. De ondertoon van de huid: is deze warm (gelig) of koel (rozig)? Ook kijk ik naar licht en donker en naar helder en gedempt.

 

Voor mij zijn gedempte (vergrijsde) kleuren het belangrijkste, ik combineer dan ook vaak warme en koele tinten met elkaar. Wanneer ik deze kleuren gebruik in mijn kleding, combineert alles moeiteloos met elkaar, zo hoef je niet lang na te denken over je outfit!

Sinds kort heb ik deze Dusty Green beauty Move Mountains! Zo blij mij!

 

 

 

Inspiratie ligt op straat! Deze zomer ging ik naar Sicilië op vakantie, als je het hebt over kleuren dan weten ze daar wel raad mee. De mooiste kleuren-combinaties komen voorbij wanneer je door de straten rijdt.

 



 

 


 

 



 

Op een dag reden we door een dorpje, niet toeristisch, heel rustig en in één straat alleen al zag ik zoveel mooie plaatjes.Ik zei tegen mijn vriend: ‘hier kunnen we een keertje terug komen om foto’s te maken”. Hij zei: ‘waarom nu niet? ”Zo gezegd zo gedaan! Toen ik dit plaatje zag, moest ik onmiddellijk aan Keecie denken! De neutrale kleuren in combinatie met zo’n fel groen accent!

Op deze manier kun je ze ook gebruiken in je eigen kleding; een rustige outfit met een tasje zoals deze de Lunchbreak in de contrasterende kleur Forest! Ideaal wanneer je niet zo van gekleurde kleding houdt. Op deze manier breng je toch wat kleur in je outfit aan!

 

 

 

Sinds kort heb ik een laptop (ja echt, ik ben een laatbloeier als het gaat om techniek ;) en een eigen Studio. Deze tas Back Yard had ik al eerder op het oog......nu heb ik een goede reden om hem aan te schaffen!

 

De meeste laptop tassen zijn functioneel maar niet mooi, deze heeft beide in zich! Ik koos voor de sophisticated licht beige tint Cement.

 



 

 


 

 



 

Wanneer je lang met je spullen doet (zoals ik) en oog voor duurzaamheid hebt, dan is het slim om een kleur te kiezen waar je niet snel op uitgekeken raakt. Deze naturel tint past overal bij maar is niet saai of doorsnee, door de lichte tint valt hij zelfs best wel op!

 

De tas heeft een sobere cleane look. Wanneer je deze combineert met een dessin of een structuur in je kleding, zorgt dat voor een mooi contrast! Net als de muur in Sicilië; speel daar eens mee; combineer eens twee dessins in dezelfde tinten of speel met verschillende structuren in stoffen; iets wolligs met glads, linnen met satijn. Zo krijg je op een andere manier spanning in je outfit! 

 


 

In Sicilië kun je er niet omheen; de warme kleuren. Wanneer je daar door de dorpjes loopt, zie je de ene mooie tint na de andere; van oker tot bricktinten, van cognac tot beiges....

In de mode zijn ze er ook al een tijdje. Zeker wanneer het najaarweer in de winkel hangt zie je deze kleuren overal hangen. De herfsttypes onder ons hebben geluk!

Deze prachtige warme leerkleur ....... daar raak je nooit op uitgekeken.Hij past zowel in een look met veel kleur, het is dan een mooie tegenhanger, als bij een outfit in naturel tinten. Het is maar net waar jij van houdt en wat bij jou past.

 

 



 

 

 

 

 



 

Dat is wat ik het allerbelangrijkste vind als Stijlcoach! Van welke kleuren word jij blij, welke passen bij jouw karakter en matched het ook bij jouw kenmerken?Versterken ze jouw blauwe ogen, accentueren ze je rode haar, of bieden ze een mooi contrast bij je warme huid?!

Laat je inspireren op straat, in winkels, op Pinterest. Speel en experimenteer met kleuren, maar kijk ook altijd goed of het ook écht voor jou is en niet voor een ander! Zo haal jij het meeste plezier uit jouw kleuren, want dat is waar kleuren voor bedoelt zijn!"

 

Have fun! Liefs,

Anique

www.sensastijlcoach.nl

 


Terug naar overzicht

Winkelmandje

×

Bestel nog voor €50.00 en betaal geen verzendkosten!

Product title

1 x €29.95

Subtotaal

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Afrekenen