Voor 15:00 uur besteld | vandaag verzonden

GRATIS BEZORGD VANAF €50 in NL

Keecie's Indian Summer

 

Bij Keecie laten we ons inspireren door de schoonheid van de natuur, en de Indian Summer is daar geen uitzondering op. We hebben een aantal kleuren geselecteerd die perfect passen bij deze bijzondere periode.

Ons warme Cognac leer, popping Coral, warme Yellow en frisse Lavender Blue zijn prachtige tinten die de essentie van de Indian Summer vastleggen. Deze kleuren passen goed bij zowel zakelijke als casual outfits en zijn makkelijk te combineren. Je kunt ook een beetje Gold toevoegen door bijvoorbeeld onze Tweet bird sleutelhanger of onze Sunny greetings in deze kleur te kiezen als 'finishing touch’.

 




 



Kies bijvoorbeeld voor onze tijdloze Day Dreamer tas in Classic Cognac, die geschikt is voor je laptop maar ook om mee te shoppen. Er past meer in dan je denkt ; ) De cognac kleur wordt mooier met de jaren en krijgt een mooie patina door het gebruik.

 

Day Dreamer - Lavender blue

De Day Dreamer tas in de kleur Lavender blue, laat je outfit opvallen en zorgt voor een mooi kleur accent. Deze tijdloze, lichte kleur combineert mooi met de warme oranje tinten van deze outfit. Draag de tas cross body, over je schouder of in je hand. Genoeg opties en daar houden we van.




 



Little Fox - Coral

De Little Fox tas in Coral zorgt voor een mooi kleuraccent bij je outfit waar wij blij van worden! Deze kleine en ronde tas is gemakkelijk te dragen voor iedereen. Of je nu gaat winkelen of een koffiedate hebt, deze tas is perfect. En de vossenprint in de binnenkant past mooi bij deze tijd van het jaar. 

 

Off Duty - Yellow

Onze Off Duty tas in Yellow maakt elke outfit vrolijk. En staat ook erg mooi bij alle warme aardetinten, zoals hier getoond. De vierkante, compacte vorm van de tas biedt ruimte om wat extra’s mee te nemen. De efficiënte binnenkant is fijn om in één oogopslag te kunnen zien waar je wat hebt opgeborgen.




 

 



Off Duty - Dark Brown

Deze Off Duty tas inspireert je om meer te relaxen. De sfeervolle print aan de binnenkant van de tas is een goede reminder om meer tijd voor jezelf in te plannen. De donkerbruine kleur past bij casual outfits zoals een klassieke donkerblauwe jeans gecombineerd met een crèmekleurige wollen trui maar kan ook goed bij een goede trench coat. 

 

Dream On Pouches - Splash of Colours

De Dream On pouches in Keecie kleuren voor elke stemming en stijl. Of het nu de frisse groene, rustgevende blauwe of levendige rode is, deze pouches zijn perfect om je essentiële spullen binnen handbereik te houden. In je badkamer of onderweg.




Wish tree - Soft Pink

Indian Summer staat bekend om zijn warme kleur gradaties. We denken dat deze zachtroze kleur prachtig past bij de oranje tinten en aardse tonen van je outfit zoals we hier laten zien. Je kunt deze Wish tree tas ook combineren met bijvoorbeeld een Cat chase-portemonnee in Coral red, deze kleuren samen zijn een goede match.




Terug naar overzicht

Winkelmandje

×

Bestel nog voor €50.00 en betaal geen verzendkosten!

Product title

1 x €29.95

Subtotaal

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Afrekenen