Voor 15:00 uur besteld | vandaag verzonden

GRATIS BEZORGD VANAF €50 in NL

Nieuwe tas OFF DUTY!

 

Al bij het openen van onze nieuwe tas OFF DUTY ben je er eventjes helemaal tussenuit. Aan de binnenkant zit namelijk een heerlijk rustig plekje in de tuin verstopt. Zo kan je even lekker wegdromen, waar je je ook bevindt. Want om te ontspannen hoef je niet altijd ver op reis, dichtbij huis zijn ook genoeg paradijselijke plekjes te vinden. En anders máken we er toch gewoon eentje?!

 

 

De Off Duty tas is de perfecte tas om overal mee naar toe te nemen. Deze tas is de grotere versie van onze Lunch Break schoudertas en dus groot genoeg om een goed boek mee te nemen of een grote agenda (formaat A5). Zo kun je er in een mum van tijd even tussenuit knijpen en heb je meteen alles bij je om eens even flink te genieten!

 

En zoals je van ons gewend bent is deze nieuwe tas verkrijgbaar in wel 13 verschillende KEECIE kleuren. Ieder van onze tassen wordt namelijk hand gemaakt in ons atelier in Polen van Italiaans leer dat speciaal voor KEECIE gekleurd wordt. Dat betekent dat elke tas van een oerdegelijke topkwaliteit is en lekker lang meegaat. Dus neem gerust een kijkje op www.keecie.nl en ontdek welke kleur het beste bij jou past: die rustige basiskleur? Of juist dat mooie kleuraccent! Keuze genoeg!

 

 

 

 

 

Hoe je dag ook loopt, met deze tas ben je altijd klaar om de boel eventjes de boel te laten en ergens op te laden. Met een goed boek of met een notitieboek om even wat te schrijven. Of wat snacks om een eindje te wandelen. Zo kun je er weer helemaal tegen aan!

Terug naar overzicht

Winkelmandje

×

Bestel nog voor €50.00 en betaal geen verzendkosten!

Product title

1 x €29.95

Subtotaal

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Afrekenen