Voor 15:00 uur besteld | vandaag verzonden

GRATIS BEZORGD VANAF €50 in NL

Tadaaa… een nieuwe tas in de Keecie-collectie: Little Fox

 

Het is altijd spannend om een nieuw ontwerp te lanceren. Zijn jullie er net zo enthousiast over als wij? In dit blog lees je meer over de inspiratie achter de Little Fox.




 



Het idee voor de tas ontstond doordat we regelmatig te horen krijgen dat onze schoudertasjes favoriet zijn bij jullie kids en deze stiekem wel eens ingepikt worden. De Little Fox is wat ons betreft ideaal voor alle moeders die hun tas wel eens (verplicht) delen. Door de handige verstelbare schouderband kan ze hem op jonge leeftijd al een keertje van je lenen.

 

Eén van de kenmerken van Keecie is dat wij tassen maken die jarenlang meegaan. Het leer wordt zelfs steeds mooier door het gebruik. De Little Fox is ook een beetje ontworpen met het idee dat je deze, naast het af en toe delen, uiteindelijk kunt doorgeven aan je dochter, nichtje of buurmeisje. Over de print van mama Fox en haar welpje aan de binnenkant hoefden we dan ook niet lang na te denken.

Naast duurzaam en mooi gaan we bij Keecie ook altijd voor functioneel. Dat is de tweede reden waarom wij gekozen hebben voor de verstelbare schouderband. Je kunt deze handige crossbody bag voor of achter op je lichaam dragen op precies de hoogte die jij prettig vindt. Je hebt dan je handen vrij. Een ideale tas dus om mee te nemen op reis of als je een avondje gaat dansen.






Binnenin een groot vak voor bijvoorbeeld je telefoon en in het kleine vakje aan de binnenkant past precies een Mini Me portemonnee of een aantal pasjes. Voorop vind je over de volledige breedte ook nog een plat vak. Deze tas heeft dus genoeg ruimte om al je kostbaarheden in op te bergen.

 

Als je het leuk vindt om tegelijkertijd met je dochter eenzelfde soort tas te dragen, maar heb je wat meer ruimte nodig, kijk dan even bij de Wish Tree schoudertas. Die is groter, maar qua vorm en sluiting is het familie van de Little Fox. Beiden zijn verkrijgbaar in de 15 karakteristieke Keecie kleuren. Je kunt er dus voor kiezen om dezelfde kleur te dragen of net een andere kleur uit te zoeken. Twijfel je nog welke? Vraag dan hier een kleurstaaltje aan.




Terug naar overzicht

Winkelmandje

×

Bestel nog voor €50.00 en betaal geen verzendkosten!

Product title

1 x €29.95

Subtotaal

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Afrekenen