Voor 15:00 uur besteld | vandaag verzonden

GRATIS BEZORGD VANAF €50 in NL

Wensenlijstje

Het is weer die tijd van het jaar dat er wordt gevraagd naar je wensenlijstje. Vind je het nou lastig om voor jezelf iets leuks uit te kiezen of moet je een cadeau bedenken voor iemand die niet weet wat te vragen?

Hieronder een aantal ideeën, van klein naar groot, dat op geen enkel lijstje zou misstaan.

  1. Altijd je sleutels kwijt? Dan is de Mini Tweet echt een goed idee. Dit vogeltje vliegt immers nooit weg. En als je niet stilletjes iemands huis voorbij wil gaan dan is de Good House sleutelhanger ideaal om te geven.
  1. Sinterklaas denkt natuurlijk vooral aan de kinderen. Het Mini Me portemonneetje past prima in een schoen. Leuk om het eerste zakgeld in te doen.
  1. Jouw jacht naar een mooi cadeau is voorbij. De Cat Chase wallet small heeft een zeer praktische indeling voor degene die alleen wat pasjes, kleingeld en een id nodig heeft.
  1. De Pen Pal is een plat etuitje dat gemakkelijk in je handtas past. Dus hou je van schrijven en moet je altijd zoeken naar een pen in je tas? Dan mag de Pen Pal niet op je lijstje ontbreken.





  1. Als je van functioneel en vintage houdt dan is de Move Mountains portemonnee wat voor jou. In 15 verschillende kleuren verkrijgbaar dus voor ieder wat wils.
  1. De Hide & Seek is niet alleen een hoesje om je telefoon te beschermen, maar heeft ook een extra vak voor je pasjes en wat briefgeld. Voor degene die alles graag in één keer bij de hand heeft.
  1. Ken jij iemand met kleine of grote wensen? Met deze Small Wishes portemonnee wens je iemand vast hele fijne feestdagen.
  1. De Cat Chase kwam hierboven al voorbij in het klein, maar is er ook in het medium. Als je naast je geld en pasjes ook graag pasfoto’s en lieve briefjes in je portemonnee bewaart.
  1. Heb je een zus met wie je vaak gaat lunchen? Dan is de Lunch Break het ultieme cadeau. Aan de binnenkant een print van jullie favoriete tentje.
  1. De Cat Chase bag in zilver is natuurlijk het tasje om mee te nemen naar het kerstdiner. Hou je van nog meer sparkle? Er is ook een gouden variant.
  1. Voor degene die wel van een feestje houdt zouden wij de Backing Vocals kiezen. Je hebt je achtergrondkoortje al bij je, dus een gezellige avond gegarandeerd.
  1. Omdat de Move Mountains een van onze favorieten is, hebben we ook een schoudertasje in onze collectie opgenomen. Zelfde print, zelfde duurzame Italiaanse leer…alleen iets groter.





  1. De Lazy Boy herinnert ons eraan om af en toe een stapje terug te doen en een paar luie uurtjes in te plannen. Een perfect reminder dus voor degene die zichzelf altijd voorbij rent.
  1. Als je graag op alles voorbereid bent dan zouden wij de Picking Flowers kiezen. Genoeg ruimte voor je waterfles, parapluutje en een notitieboek.
  1. Een home away from home, dat is de Room Service. Binnenin een prachtige zeefdruk van een huiskamer. Een heerlijke tas om mee te reizen. Er passen genoeg snacks voor onderweg in.
  1. Last but not least is er de nieuwste tas in de Keecie collectie: de Wish Tree schoudertas. Stevig en stijlvol. Alleen de naam al maakt dit het ultieme cadeau op je wensenlijst.

 

 

Terug naar overzicht

Winkelmandje

×

Bestel nog voor €50.00 en betaal geen verzendkosten!

Product title

1 x €29.95

Subtotaal

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Afrekenen