Verzenden / Retourneren


Levering

We leveren wereldwijd, elke werkdag, dus je bestelling is bij ons in goede handen. We doen ons best om alle bestellingen nog dezelfde dag te versturen.

Verzendkosten

- Nederland: Tijdelijk, bestellingen boven €50,00 binnen NL gratis

- Nederland: €2,50 bestellingen onder €50,00 (brievenbuspost)

- Europa: € 3,50 kleine producten / € 7,50 grote producten

- Wereldwijd: € 10 kleine producten / € 15 grote producten

- Bestellingen boven € 150 naar BE, LU, DE worden gratis verzonden.


Verpakking

Wij pakken elke bestelling voor je in als een cadeautje (omdat we daar zelf nou eenmaal gek op zijn.)


Douane en invoerrechten

We zijn ontwerpers, geen belastingspecialisten. We hebben dus weinig verstand van douane en invoerrechten buiten de Europese Unie. Je bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van invoerrechten en andere belastingen.


Retourzending

Mocht je niet tevreden zijn over je bestelde Keecie product, dan kun je het binnen 14 dagen na ontvangst gewoon terugsturen. We zorgen dan dat je het geld van je aankoop terugkrijgt. (De kosten voor het terugsturen betaal je wel zelf.)


Je kunt je Keecie product onbeschadigd terugsturen naar ons studio adres (met je naam en je IBAN bankrekening nummer).

Adres:

Keecie
Cruquiusweg 96B
1019AJ Amsterdam

Zodra we je Keecie product terug hebben ontvangen, storten we het bedrag van je bestelling terug op je bankrekening. 

 

Omruiling

Uiteraard is het ook mogelijk je bestelling om te ruilen voor een andere kleur of een ander artikel. Op het retourkaartje bij de bestelling kan je aangeven waarvoor je het artikel wilt omruilen. De kosten voor het terugsturen betaal je zelf maar wij sturen kosteloos de omruiling naar je toe. 


Goed om te weten

Leer staaltje

Mocht je het leer voor je bestelling eerst in het echt willen zien en voelen, dan kan dat uiteraard. Stuur ons een mailtje met je adres en de kleur en naam van het product, dan we sturen je gratis een leer staaltje toe.


Betaling

Je kan onder meer met iDeal, Paypal en creditcard betalen.


Privacy

De privacy van onze klanten is voor ons erg belangrijk. Daarom behandelen we alle persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk. We gebruiken deze informatie alleen om je bestelling zo goed en snel mogelijk te bezorgen. We leveren onder geen enkele voorwaarde persoonlijke informatie aan derden.


Voorraad

We hebben al onze producten ruim op voorraad. Toch kan het wel eens voorkomen dat een product tijdelijk is uitverkocht. In dat geval geen nood: we laten je het meteen weten bij je bestelling en kunnen meestal goed inschatten wanneer we het weer voor je binnen krijgen. (Mocht dat tijdstip voor jou te laat komen, dan kun je je bestelling uiteraard bij ons annuleren.)