Wholesale

Wholesale
Register
Fairs

Groothandel

We werken graag samen met winkels die Keecie producten in hun collectie willen opnemen. Door de jaren heen hebben we een wereldwijd netwerk opgebouwd, waar we echt trots op zijn. We blijven open staan voor nieuwe samenwerking. Of het nu gaat om een klein creatief paradijsje op een tropisch eiland of om een ontwerpwinkel met een reeds gevestigde naam.

Mocht u geinteresseerd zijn in het verkopen van Keecie producten in uw (web)shop, dan informeren we u graag over de mogelijkheden. 

Kijk hiernaast met welke persoon u het beste contact kunt opnemen.

 

 

 

 

Registreren

In Nederland en België is onze agent Imke van der Aa van Studio Vindingrijk.
Email:  imke@keecie.nl
Telefoon: 0625364042

In West-Duitsland (Noord-Rijn Westfalen, Rijnland-Palts, Hessen, Baden-Württemberg, Saarland) is onze agent Carolin Jourdant
Email: carolin@jourdant.de

Voor alle andere landen en meer informatie kunt u contact met ons opnemen via post@keecie.nl.

Na goedkeuring kunt u zich registreren en uw bestellingen en betalingen veilig verrichten via onze website. Alle bestellingen worden wekelijks verstuurd, zodat u tijdig over een nieuwe voorraad beschikt.Beurzen

We nemen regelmatig deel aan nationale en internationale beurzen om onze nieuwste ontwerpen te laten zien. Het is voor ons altijd erg inspirerend om daar collega’s te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen.

Bezoek ons op de volgende beurzen:

 

Maison & Objet Paris | International Trade Show


6 - 10 September 2019

Hal 2 E10

www.maison-objet.com

 

showUP Vijfhuizen | Trade Show for Home & Gift 

1 - 2 september 2019 

G.317

www.showup.nl