GRATIS BEZORGD VANAF €50 in NL

15 Unieke Keecie kleuren

 

 

Bij Keecie willen we je graag een zo groot mogelijke kleurkeuze bieden. Daarom kan je maar liefst uit 15 unieke kleuren kiezen. Zo vind je altijd wel een kleur die goed bij je past! Onze kleuren zijn ook nog eens goed op elkaar afgestemd, we hebben ze zó ontworpen dat ze goed te combineren zijn. Want de ene dag wil je misschien een niet al te opvallende outfit, en de andere dag zoek je juist dat accent om alles nèt even op te fleuren! 
 Klaartje de Hartog: 'Het leuke van ons grote kleurenpalet is dat het veel verschillende mensen aanspreekt. Vaak wil de één een sobere, neutrale kleur, terwijl de ander het juist lekker bont wil maken. Een grote tas, zoals onze 'Elephant Joke' ziet er ook totaal anders uit in het roze, dan bijvoorbeeld in het bruin. En een tas wordt ook soms als een soort sierraad gebruikt, om een outfit wat op te pimpen, bijvoorbeeld voor een feestje. Daarom hebben we ook goud- en zilverkleurig leer. Daarmee zie je er meteen feestelijk uit!'

 

Inspiratie voor de Keecie kleuren doen we vooral op tijdens reizen en in de natuur. Een klein ommetje door het park kan soms al een prachtig idee voor een nieuwe kleur opleveren! Vervolgens laten we onze kleuren speciaal in Italië mengen. En dat is een hele precieze klus! Het resultaat kan jarenlang mee. Kleuren als 'Cement' of 'Cognac' zijn mooie basics. Een kleur als 'Dusty Green' of 'Ink Blue' is net even anders, terwijl het toch eigenlijk ook mooi bij alles past. Eigenlijk heeft iedereen zo zijn favoriet!
 

 En mocht je bij het zien van al die mooie kleuren maar moeilijk kunnen kiezen: geen probleem! Dan sturen we je graag een paar kleuren staaltjes op. Je kan max. 5 staaltjes opvragen via post@keecie.nl onder vermelding van je naam, adres en de gewenste kleuren. Dan weet je tenminste helemaal zeker dat jouw nieuwe Keecie een schot in de roos zal zijn!

Terug naar overzicht

Winkelmandje

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal

Check out