Voor 15:00 uur besteld | vandaag verzonden

GRATIS BEZORGD VANAF €50 in NL

COME ALONG, de eerste Keecie rugtas

 

Als je 15 jaar bestaat wil je dat vieren met iets unieks. En dat is gelukt. De Come Along is de eerste rugtas in de collectie. Dat het ontwerpproces een beetje anders verliep dan normaal lees je hier.




 



Het ontwerpen van de Come Along heeft voor ons doen extreem lang geduurd. We hadden een rugtas ontworpen en de print al getekend, maar op een of andere manier voelde het toch niet goed. Gelukkig heb ik naar dat gevoel geluisterd, want nu hebben we voor jou de perfecte rugtas ontworpen waar je jarenlang mee kunt doen.

Voor we een tas in productie nemen gebruik ik het proefmodel een tijdje om deze zelf te testen. Zitten de vakjes op de juiste plek, zijn de schouderbanden lang genoeg, past alles wat ik mee wil nemen er gemakkelijk in? Op die manier kom ik altijd tot verbeteringen. In dit geval heb ik vlak voordat we een bezoek aan ons naaiatelier in Polen brachten een compleet nieuw sample gemaakt. Eentje die zich gelijk op zijn gemak voelde in de familie van de Wish Tree, Small Wishes en Little Fox.

Eenmaal aangekomen in Polen konden we de expertise van ons familie-atelier gebruiken – er werkt daar echt een expert in patronen maken – om het model helemaal naar ons zin te maken. En zo is daar nu de Come Along. Een stijlvolle rugtas die je voor zowel werk als privé kunt gebruiken. Zo past er een 16 inch Macbook laptop in en is er genoeg ruimte voor je dagelijkse boodschappen.  




 



Dit nieuwe tijdloze Keecie model is er helemaal klaar voor om je jarenlang te vergezellen op uitstapjes in binnen- en buitenland. Ook nu weer een prachtige zeefdrukprint aan de binnenkant. Mijn inspiratie vind ik vaak in botanische tuinen zoals de Hortus in Amsterdam, maar ook als ik op vakantie ben kun je mij vaak hier vinden. Die inspiratiebron zie je dan ook terug in de print van onze nieuwe rugzak.

 

De Come Along is verkrijgbaar in vele kleuren. 14 verschillende om precies te zijn. Wil je op je gemak thuis even kijken welke kleur het beste bij je past? Stuur dan een mailtje om kleurstaaltjes aan te vragen.




Terug naar overzicht

Winkelmandje

×

Bestel nog voor €50.00 en betaal geen verzendkosten!

Product title

1 x €29.95

Subtotaal

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Afrekenen