GRATIS BEZORGD VANAF €50 in NL

Duurzaamheid

 

Duurzaamheid

Elke Keecie tas of portemonnee maken we met de hand van hoogwaardig leer uit Italië. Ieder stuk leer is volledig uniek. Bovendien is Italiaans leer al eeuwen erg gewild om z'n oerdegelijke kwaliteit. Hierdoor is het tegelijkertijd duurzaam en gaan onze tassen lekker lang mee. Eigenlijk worden Keecie producten alleen maar mooier met de jaren, want juist door het gebruik gaan ze meer leven. 

 


 

 

 Keecie oprichter Klaartje de Hartog:

‘Het leukst om te zien vind ik het als iemand zijn Keecie tas of portemonnee al jaren gebruikt. Daar word ik heel erg gelukkig van! 

De tijd dat je ieder seizoen een nieuwe tas koopt is wat mij betreft voorbij. Met een tas van Keecie kan je echt heel erg lang doen. Zelf gebruik ik mijn donker bruine Picking Flowers al meer dan 10 jaar.’

 

Reparaties

Bij duurzaamheid hoort kwaliteitsbewaking. Dat vinden we bij Keecie dus even belangrijk als het ontwerpen zelf. Dus mocht er eens een drukknoop of een rits stuk zijn, dan repareren we dat kosteloos voor je.

Klaartje de Hartog:

‘Als ik een nieuwe tas ontwerp houd ik er rekening mee dat het altijd gemakkelijk gerepareerd moet kunnen worden mocht er iets kapot aan gaan. Maar dat komt gelukkig maar weinig voor. We werken met betrouwbare ritsen en omdat we geen voering gebruiken, gaan onze tassen gewoon veel minder snel stuk.’

Mocht je een Keecie tas of portemonnee een reparatie nodig hebben, neem dan even per email contact met ons op, dan zorgen wij ervoor dat je item snel weer als nieuw is.


 

 


 

Terug naar overzicht

Winkelmandje

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal

Check out