Voor 15:00 uur besteld | vandaag verzonden

GRATIS BEZORGD VANAF €50 in NL

Keecie liefhebber: Davine

 

Waarom een Keecie? Wij laten het graag aan ervaringsdeskundigen over om hun enthousiasme over ons merk over te brengen. Lees hier hoe Davine haar collectie langzamerhand steeds verder uitbreidde en een echte fan werd.




 

 



Mijn liefde voor Keecie begon 3 jaar geleden, toen ik de cognac kleurige Cat Chase kocht voor mijn verjaardag! Ik vond de print zo leuk en origineel. Het leer is van zeer hoge kwaliteit, en inmiddels na jaren intensief gebruik is de tas nog steeds prachtig en als nieuw! Ook al is het een klein formaat, alles wat ik nodig hebt past erin: mijn telefoon, portemonnee, sleutels en een boodschappentasje.

Ik besloot eens verder te kijken in de webwinkel, en viel toen voor het roze Mini Me portemonneetje! De print van het kuikentje is zo ontzettend schattig. Het is gewoon een feest om bij je te dragen! Al gauw werd mijn Keecie collectie uitgebreid met de ruimere Picking Flowers in mijn lievelingskleur Dusty Green. De print is zo liefelijk en de tas is compact maar toch heel ruim vanbinnen. Naast de gebruikelijke bagage past er met gemak zelfs een parapluutje en een flesje water in! Het leer van de Picking Flowers is mooi dik en glad, waardoor hij ook goed bestand is tegen regen. Een tas om het hele jaar door te dragen!




 



Toen ik een origineel hoesje voor mijn telefoon zocht (een iPhone 11) kwam ik bij de mooie Hide & Seek uit in Faded Blue! Wat handig is als ik weinig mee wil nemen, is dat mijn bankpasje in het voorvakje past. Zo heb ik alles wat ik nodig heb bij de hand!

De nieuwste aanwinst is de Sunny Greetings zonnebrilhoes in zonnig geel.

Kortom: ik ga nooit de deur uit zonder Keecie!

Ik ben enorm fan van dit mooie merk om verschillende redenen. De ontwerpen zijn origineel en de prints zijn zo mooi en lieflijk, daar word je gewoon blij van! Daarnaast is alles wat Keecie produceert van zeer hoge kwaliteit, echt gemaakt om een leven lang mee te gaan. Een bijzonder cadeau voor jezelf of voor een dierbare!




 



Hierboven kun je Davine’s verhaal lezen, maar je kunt ook naar haar luisteren. Ze is namelijk zangeres. Je kunt Davine’s muziek beluisteren op haar website.

Terug naar overzicht

Winkelmandje

×

Bestel nog voor €50.00 en betaal geen verzendkosten!

Product title

1 x €29.95

Subtotaal

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Afrekenen