Voor 15:00 uur besteld | vandaag verzonden

GRATIS BEZORGD VANAF €50 in NL

Keecie liefhebber Dorina – Plantenstek

 

 

Als je, nadat een van je beste vriendinnen je op Keecie wijst, je het merk ineens overal ziet en benieuwd bent naar welke zeefdruk je nu weer aan de binnenkant zult ontdekken, omdat je hart als grafisch ontwerper er harder van gaat kloppen…dan is een Keecie liefhebber geboren. We laten dit keer Dorina (uit Hasselt) aan het woord. Op haar Instagram account Plant&Stek deelt zij haar liefde voor planten, vintage en katten. Een betere match met Keecie kan bijna niet!
 Mijn Keecie verzameling begon met mijn zoektocht naar een waterdichte totebag om naar het werk mee te nemen. Toen kwam ik op de Hungry Harry uit. Perfect om mijn lunch in mee te nemen. Meteen kocht ik ook een Mini Me in Cognac om mijn extra pasjes in kwijt te kunnen. Elke keer dat ik die opendoe denk ik weer: Hoe leuk! 

Toen ik een nieuwe portefeuille zocht, stuitte ik op de Cat Chase small (in Forest) en uiteraard, met mijn liefde voor katten (jaja crazy cat lady hier) kon ik niet anders dan deze kiezen.

 

Wanneer we op uitstap gaan, neem ik graag een drinkbus mee en deze past perfect in de prachtige Picking Flowers. Deze kreeg ik tweedehands en eigenlijk is de kleur Dark Brown nog mooier juist omdat ze gebruikt is. Heb ik net nood aan een kleiner tasje, dan kies ik de Small Wishes in Lavender voor mijn pasjes en wat kleingeld.

 
 

 Mijn vriendin Sarah, die mij dus op het spoor van Keecie bracht, spoorde me ook aan om een keer een leuke kleur te kiezen als tas, want je tas is een echte eyecatcher die je look compleet maakt. Wat ben ik blij dat ik haar raad opgevolgd heb, want ik ben helemaal verliefd op mijn Off Duty tas in de kleur Aubergine. De zeefdruk binnenin doet me altijd denken aan een heerlijke zomerdag in onze tuin. I love it!

 

 

De liefde voor de natuur kreeg ik mee van mijn vader, net als mijn interesse in duurzamer leven. Als kind ging ik vaak met mijn ouders naar rommelmarkten. Daar kon je tal van pareltjes scoren. Dat kan je zien aan ons interieur, dat vooral uit vintage meubels en leuke tweedehands deco bestaat. Toen ik van kamer wisselde, had ik opeens een vensterbank die leeg was. Hier begon ik plantjes neer te zetten en voor ik het wist stond mijn kamer vol en verspreidden de planten zich door de rest van het huis. Na een tijdje begon ik het Instagram account Plant&Stek, waarop ik mijn passie voor planten en interieur deelde (en ook af en toe onze poezen, Oscar, Minoushe, Casper en Otto).

 
 

 Het begon dus binnenshuis, maar mijn passie voor planten is steeds meer aan het uitbreiden naar buiten. Zo vind ik het geweldig om onze tuin opnieuw aan te leggen en te kiezen voor planten die niet alleen mooi zijn, maar ook enorm nuttig voor insecten en andere dieren. Zo doet de Picking Flowers tas me enorm denken aan de bloemenpluktuin die Sarah heeft. Een geweldig mooie plek met prachtige bloemen. Wie wordt daar nu niet vrolijk van? 

Een van mijn favorieten is de ginkgo. In de tuin van mijn ouders staat een prachtig exemplaar. De Sunny Greetings staat daarom nog op mijn verlanglijstje, de ginkgo heeft zulk mooie blaadjes! Instant herinneringen aan mijn kindertijd. 

Volg Dorina op haar Instagram account Plant&Stek en ontdek het boekje ‘Groene Vingers’ dat zij net heeft uitgebracht in samenwerking met Uitgeverij Loopvis.

Fotograaf portret: Laura Claessens

 

Terug naar overzicht

Winkelmandje

×

Bestel nog voor €50.00 en betaal geen verzendkosten!

Product title

1 x €29.95

Subtotaal

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Afrekenen