Voor 15:00 uur besteld | vandaag verzonden

GRATIS BEZORGD VANAF €50 in NL

Keecie liefhebber: Lisanne Multem

 

Soms kom je een merk tegen waar je op slag verliefd op bent. Dat had Lisanne Multem van Happy Handmade Living met Keecie. Zij deelt hier waarom ze groot fan is.

Ik kwam in aanraking met Keecie doordat iemand haar tas verkocht op Instagram. Vanaf het eerste moment dat ik daar de Move Mountains tas zag wist ik dat ik hem moest hebben. Het was een gele en de warme kleur vind ik nog steeds prachtig. Tien jaar later is hij nog steeds even mooi. Keecie heeft me sindsdien niet meer losgelaten. De zachtheid van het leer, de praktische indeling van de tassen maar natuurlijk ook de geweldige zeefdruk print aan de binnenkant zijn werkelijk prachtig. Het zijn tassen die naar verloop van tijd alleen maar mooier worden door het gebruik.

 


Ik was heel benieuwd naar het verhaal achter deze tassen en dat heeft Keecie meteen tot mijn favoriete merk gemaakt. Een Nederlands merk, opgezet door Klaartje de Hartog. De tassen worden met de hand gemaakt van het mooiste en zachtste leer dat ik ooit voelde. Ze worden echt een onderdeel van je garderobe en gaan jarenlang mee. De tijd maakt ze alleen maar mooier. De ontwerpen zijn tijdloos en stijlvol waardoor ze bij elke outfit passen. De prints doen me denken aan fijne momenten en herinneringen.

 

 

Het zijn prachtige cadeaus om te krijgen en te geven. Ik heb in de afgelopen 10 jaar inmiddels een aantal exemplaren verzameld. Tassen voor verschillende gelegenheden, met verschillende herinneringen. De Move Mountain tassen gebruik ik nog steeds heel vaak, ideaal voor als ik op een beurs sta, workshops geef of even snel een boodschap doe. Handige vakjes voor pasjes en ook een vak met een rits. Dat vind ik zo fijn aan Keecie tassen. Er is plek voor al je belangrijke spullen. De print met bergen doet me denken aan mooie reizen die we maakte.

 
 Voor het werk ben ik gek op de Elephant Joke, een grote tas waar alles in past, je notitieboek of agenda, telefoon, laptop en portemonnee. Het handige vakje voorop gebruik ik voor mijn OV pas, ideaal! Uiteraard zit deze pas ook in een Keecie pashoesje. Ik koos voor de zwarte tas omdat die overal bij past, maar ik ben ook gek op de blauwe, groene en cognac kleuren uit de shop. De kleuren van Keecie zijn allemaal zo rijk en sprekend dat het moeilijk kiezen is.

 

Voor wanneer ik liever geen tas meeneem en mijn handen vrij wil hebben, maar ik toch een ID, pinpas en telefoon moet meenemen, heb ik de Cat Chase in goud. Hij weegt niets, is ontzettend handig en er past meer in dan je denkt. Ik ben dol op katten, heb zelf ook twee van die ondeugden thuis en daarom sprak deze eigenwijze print me heel erg aan. Al deze tassen heb ik al een lange tijd in bezit maar afgelopen maand kwam er een nieuwe bij mijn verzameling, ik kon hem echt niet weerstaan. Deze tas heeft namelijk een print van mijn favoriete dier aan de binnenkant. Een luipaard! Maak me gek! De Lazy Boy is ook meteen een favoriet model tas, er kan lekker veel in en toch draagt hij licht. Ik koos voor Cognac, ook zo’n tijdloze kleur die overal bij past.

Of ik er nu genoeg heb? Natuurlijk! Ik kan hier mijn hele leven mee doen. Maar toch staat er nog wel een exemplaar op mijn verlanglijstje hoor, zo wil ik ooit nog de Lunch Break in de kleur Forest, groen is mijn favoriete kleur en ik vind het ontwerp van die tas ook prachtig. De flap is zo tof. Als je eenmaal verliefd bent op een Keecie tas, gaat die nooit meer over.

You can’t buy happiness, but you can buy a Keecie ;) 

 

 

 

Terug naar overzicht

Winkelmandje

×

Bestel nog voor €50.00 en betaal geen verzendkosten!

Product title

1 x €29.95

Subtotaal

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Afrekenen