Voor 15:00 uur besteld | vandaag verzonden

GRATIS BEZORGD VANAF €50 in NL

Keecie liefhebber: MARLOES

We beginnen het nieuwe jaar met Marloes die vertelt waarom het even duurde voordat ze haar eerste Keecie aanschafte, ondanks dat ze gelijk verliefd was.


Ik denk dat ik Keecie al wel ken vanaf het begin. Ik was gelijk verliefd op de stijl en de kleuren. Vooral de zeefdrukken aan de binnenkant maakte dat ik het merk nooit meer losliet. Het heeft een poosje geduurd voordat ik mijn eerste tas aanschafte en dat kwam maar door 1 ding… Ik. kon. gewoon. niet. kiezen… en als je dan de goede tas had gekozen moest je ook nog beslissen welke kleur. Niet te doen, haha :)
 

 Mijn Flora & Fauna schoudertas in Faded Blue heb ik zo’n 7 jaar. De andere tasjes kocht ik in de jaren erna. Ik vind het leuk om te combineren en ik hou van kleur. Ik heb een Move Mountains tasje in cognac, want die kleur moest naar mijn mening sowieso in mijn collectie. De vintage feel van de sluiting van de Move Mountains…zo mooi! Vandaar dat ik de portemonnee ook heb in de kleur Pink. Al wel 9 jaar trouwens en nog steeds mooi. En de Cat Chase tas in het goud, want goud past overal bij en is zo feestelijk!

 

De Goose Bumps is een tas die je niet meer vindt in de Keecie collectie. Deze heeft zo’n leuk vrouwelijk tintje met een prachtige zeefdruk van ganzen en ik ben dol op groen, dus dat werd de kleur.

Ook de sleutelhangers ontbreken niet in mijn verzameling. De leuke vogeltjes voor m’n fietssleutel en m’n huissleutel, in Yellow en in Coral.

Voor mijn werk mis ik nog een tas, ik weet al welke: de Hungry Harry. Ik twijfelde tussen de Elephant Joke en de Hungry Harry, maar de zeefdrukprint van de giraffe gaf de doorslag. Als kind was ik al gefascineerd door deze dieren, de kleuren en zoals ze bewegen… alsof ze in slow motion lopen. Nu moet ik alleen nog de knoop doorhakken en de juiste kleur kiezen. Ik denk dat het Aubergine wordt.

Mijn dochters zijn inmiddels ook verliefd op Keecie. Tess heeft de kleine Cat Chase wallet in Forest en Floor heeft het Tweet Bird tasje in Yellow. De jongens gebruiken de Mini Tweet voor hun sleutels als ze naar school gaan of een boodschap doen. 


Ik hou van producten met een goed verhaal, die ambachtelijk gemaakt worden. Zoals bij Keecie. Daarnaast gaan ze voor duurzaamheid en dat is belangrijk voor mij, want als ik iets aanschaf dan is dat voor een lange tijd. En een Keecie wordt in het gebruik eigenlijk alleen maar mooier!

Voor de toekomst heb ik ook nog wel een wens. Ik ben imker dus ik hoop stiekem dat Klaartje nog eens een tasje met een zeefdrukprint ontwerpt waarop een bijenkast of bijenkorf met een paar bijen afgebeeld staat.


Liefs,

Marloes Heering
@marloessill (Instagram)

 

Terug naar overzicht

Winkelmandje

×

Bestel nog voor €50.00 en betaal geen verzendkosten!

Product title

1 x €29.95

Subtotaal

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Afrekenen