Voor 15:00 uur besteld | vandaag verzonden

GRATIS BEZORGD VANAF €50 in NL

Keecie liefhebber: Ruth

 

Ruth vertelt op welk item ze als eerste verliefd werd, hoe die liefde voor Keecie is gegroeid de afgelopen 10 jaar en dat ze de tassen niet alleen draagt…




 



 

Mijn naam is Ruth, op Instagram @ruth_ela

Ik woon met man en twee kids in een fijn jaren ‘30 huis in het zuiden des lands. Werk als orthopedagoog en ben dol op interieur en het vinden van mooie (vintage) spullen. Zo dol, dat ik ze zelfs verkoop in de instashop @yay.sugar.pie die ik samen met een vriendin run.

Ik weet het nog als de dag van gister: mijn eerste Keecie item. Het was de medium Cat Chase. Een lichtbruine. Toen ik deze portemonnee zag was ik verkocht. En de portemonnee ook. Wat een aanwinst! En nog ziet het leer prachtig mooi. Alsof ik 'm onlangs gekocht heb.

In de afgelopen 10 jaar heb ik mijn Keecie-liefde behoorlijk uitgebreid. De Backing Vocals (Forest), Lunch Break (Cement), Move Mountains (Soft Pink) en Hungry Harry (Cognac) zijn inmiddels mijn favoriete tassen die ik dagelijks gebruik. Met daarin áltijd mijn sleutelbos aan de Mini Tweet sleutelhanger (Yellow) en het Hide & Seek (Dusty Green) telefoonhoesje. 




 



Voor elke gelegenheid heb ik een tas die past. Als ik naar mijn werk ga neem ik de Hungry Harry mee. Er past heel veel in, zelfs een laptop. Ook heeft deze tas een handig apart vakje zodat ik mijn sleutels iets minder vaak kwijtraak.

Als ik een boodschap ga doen, een etentje heb of nét iets meer mee wil nemen dan kies ik voor de Lunch Break of de Move Mountains. Daar passen namelijk perfect mijn telefoon, sleutelbos en Hide & Seek in. Deze laatste gebruik ik als portemonnee. Hij is perfect voor een aantal pasjes, bonnetjes en eventueel wat kleingeld. 

Als ik zo min mogelijk mee wil nemen dan mag de Backing Vocals mee op pad, met daarin de Mini Me (Soft Pink). Een heerlijk compact tasje! En het kleine portemonneetje is perfect voor mijn bankpas, wat kleingeld en mijn sleutel.




 

 



Alle items blijven door de jaren heen mooi van kleur, zacht van leer en behouden hun vorm. Dat maakt dat ik ze met liefde blijf gebruiken. En ook aanprijs bij mijn vriendinnen. 

En als ik heel eerlijk ben...kan ik ze ook niet missen in mijn interieur. Door de snoeperige kleurtjes matchen ze zó fijn met ons huis. Ze hangen dan ook altijd aan een stoel, bankje of deurklink. Kan ik er nog meer van genieten!

 

Terug naar overzicht

Winkelmandje

×

Bestel nog voor €50.00 en betaal geen verzendkosten!

Product title

1 x €29.95

Subtotaal

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Afrekenen