Voor 15:00 uur besteld | vandaag verzonden

GRATIS BEZORGD VANAF €50 in NL

Keecie liefhebber uit België: Annemie

 

In Keecie ziet Annemie haar liefde voor de tuin en origineel design samenkomen. Ze vertelt over haar eerste aankoop en dat tot haar verrassing een van haar favoriete plantjes als zeefdruk terugkomt in een van onze portemonnees. 


 Tien jaar geleden ontdekte een vriendin en ik samen Keecie hier in België, bij de opening van een nieuwe lifestyle winkel. Wat een fijn Nederlands merk! We kochten beiden een Mini Tweet sleutelhanger: zij een Faded Blue, ik een Dusty Green. Jaren hebben we er plezier van gehad. Als we elkaars sleutelhanger zagen, zeiden we: weet je nog… Ondertussen heb ik een Tweet Silver en de nieuwe kleur Powder Pink. Wat fijn dat Klaartje zich bij deze kleur liet inspireren door een stokroos. Ik ben namelijk een echt tuinmens en na jaren proberen is het mij vorig jaar uiteindelijk gelukt om roze stokrozen te kweken in de tuin. Mijn tuin was altijd ‘netjes aangelegd’, maar inmiddels heb ik grootste deel van het gazon omgespit tot bloemperken. Hoe meer kleur, hoe liever. Net als de 14 kleuren van het zacht en soepel Italiaans leder waarmee Keecie werkt. Fantastisch toch, die keuze in kleur!

 

Ik ga niet snel naar het buitenland. Één van mijn favoriete activiteiten in mijn vrije tijd is het zoeken van fijne plekjes in mijn omgeving en nieuwe indrukken opdoen. Het geeft me enorm veel energie en inspiratie. Dit zowel in een stad als ‘op den buiten’, zoals wij hier zeggen. Een nieuw eetadresje of een bloempje dat ik nog nergens had gezien. Er valt overal wel wat te ontdekken, als je goed kijkt. Op die tripjes heb je toch al snel wat spulletjes nodig buiten de portefeuille en de sleutelbos om, dus neem ik een grote handtas mee. De eerste Keecie tas die ik kocht was de Fauna & Flora in Dusty Green. Met de twee afzonderlijke, praktische vakken, passen daar ook nog een paraplu, een truitje of handschoenen in.

  
 Enkele jaren geleden ontdekte ik het plantje ‘Zeeuws knoopje’ – Astrantia Major. Hoe mooi kan de natuur zijn. Het heeft even geduurd voor ik dit kleine wonder vond in een plantenzaak, maar nu bloeit het fragiele bloemetje ook weelderig in mijn tuin. Zeer aangenaam verrast was ik dan ook toen ik op zoek was naar een nieuwe portemonnee en ik de zeefdruk ontdekte in de Flash Forward: het Zeeuws knoopje. Verkocht! Als eeuwige optimist koos ik de kleur Pink - La vie en rose!

 

Keecie design

Als interieurarchitect heb ik een zwak voor origineel design. Of het nu gaat om een stoel, een koffietas, een luciferdoosje, of een handtas, het design moet goed zitten. De stijlvolle en tijdloze ontwerpen van de handtassen van Keecie spraken mij aan vanaf de eerste foto die ik via Instagram zag voorbijkomen. Tel daar nog de keuze tussen 14 kleuren, 3 ledersoorten en de originele, doordachte zeefdrukken bij en je hebt mijn favoriete merk.

Uit de verschillende kleuren kiezen vind ik uiteindelijk nog het gemakkelijkst bij een nieuwe aankoop. Mijn tweede Keecie zou een Coral Red zijn. Een kleintje ditmaal, voor de ‘ik neem vandaag zo weinig mogelijk ballast mee’-momentjes: een wandeling met de hond, een beursbezoek. Maar dan…zoveel modellen…zoeken, vergelijken, toch nog even het alternatief bekijken. Ik kan me verliezen in details. De zeefdruk moet dan ook nog kloppen bij mijn persoonlijkheid. Het werd uiteindelijk de Lunch Break. De zeefdruk heeft het ‘m gedaan, ik zag mezelf waarschijnlijk al zitten op dat bankje!

Volg Annemie op @avdpbelgium om haar nieuwste ontdekkingen met haar mee te beleven.
Terug naar overzicht

Winkelmandje

×

Bestel nog voor €50.00 en betaal geen verzendkosten!

Product title

1 x €29.95

Subtotaal

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Afrekenen