Voor 15:00 uur besteld | vandaag verzonden

GRATIS BEZORGD VANAF €50 in NL

Lavender Blue en Powder Pink: de nieuwe kleuren in de Keecie collectie.

Alle kleuren leer die wij gebruiken worden speciaal voor ons gemaakt in Italië. Kleur is iets persoonlijks en daarom varieert onze collectie van subtiel Dusty Green tot vrolijk Coral rood. Voor elk wat wils dus. Leuk nieuws! Er komen nu in een keer twee nieuwe kleuren bij.

Aan het uitzoeken van de kleuren gaat een heel proces vooraf. Wellicht dat we daarom ook niet vaak kleuren aan de collectie toevoegen. Twee belangrijke pijlers zijn dat de nieuwe kleuren goed passen bij de bestaande Keecie-collectie en dat deze zowel van nu als tijdloos zijn.
 We beginnen daarom eerst met het verzamelen van allerlei voorbeelden. De natuur is daarbij onze grootste inspiratiebron. Op mijn dagelijkse fietstocht van huis naar kantoor rijd ik deels door een mooi groengebied. Elk jaargetijde zie je weer nieuwe kleurschakeringen. En als ik wat extra inspiratie nodig heb dan ben ik te vinden in de Hortus, de botanische tuin in hartje Amsterdam. Daar hebben ze zo’n diversiteit aan bloemen en planten. Je komt ogen tekort.

Door de jaren heen heb ik zo - ongemerkt - ook verschillende verzamelingen aangelegd. Ik houd bijvoorbeeld erg van oud briefpapier en oude enveloppen. Je zult in de 15 beschikbare Keecie-kleuren zeker kleuren vinden die hier naartoe terug te leiden zijn. Maar ook gewone dingen zoals de tandenborstel die je hiernaast op de foto ziet kunnen perfect zijn om op de juiste tint uit te komen.

 

Lavender Blue & Powder Pink

Maar nu, de nieuwe kleuren. We vonden het tijd voor een eigentijdse kleur die zowel goed te matchen is met donkere als met meer felle tinten. Dat is de Lavender Blue geworden. Een lila met een blauwe ondertoon. 
 

 Wat het roze betreft waren we op zoek naar iets lichters. Het nieuwe Powder Pink is meer nude dan de Soft Pink die we in de collectie hadden. In bloemen kun je zoveel tinten roze terugvinden. Zoals in de stokroos of deze bloem die ik al wandelend tegenkwam. Het is handig dat je dit tegenwoordig gelijk met je telefoon vast kunt leggen. Zodat je de foto thuis of op kantoor direct naast andere kleurvoorbeelden kunt leggen.

 

 

Vind je het nou toch lastig om een kleur te kiezen of wil je kijken welke van de nieuwe kleuren het beste bij je andere Keecie's past?
Geen probleem. We sturen je graag een aantal kleurstaaltjes op.
Je kunt via info@keecie.nl maximaal 5 staaltjes opvragen onder vermelding van je naam, adres en de gewenste kleuren.Terug naar overzicht

Winkelmandje

×

Bestel nog voor €50.00 en betaal geen verzendkosten!

Product title

1 x €29.95

Subtotaal

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Afrekenen