GRATIS BEZORGD VANAF €50 in NL

en altijd als een cadeautje ingepakt!

Ons atelier in Polen

 

Atelier in Polen

 

Onze collectie wordt gefabriceerd door een kleinschalig naaiatelier in Polen waar we graag komen. Niet alleen omdat het daar zo gezellig is en omdat ze bijzonder lekkere thee schenken. Maar vooral omdat ze vakkundig handwerk leveren en al jaren met ons meedenken hoe onze ontwerpen het beste kunnen worden uitgevoerd. Welk leer gebruiken we voor welk ontwerp? Hoe creëer je volume in een tas? Welke manier van stikken geeft de beste kwaliteit?

In het atelier verzorgen ze ook de print aan de binnenkant van elk Keecie-ontwerp. Dit vraagt extra aandacht en wordt met een handmatige zeefdrukpers gedaan. Misschien is dat wel het geheim achter het succes van Keecie: het hele productieproces is persoonlijk handwerk, van begin tot eind. 
Handwerk

 

Keecie staat voor persoonlijk handwerk. Daarom zijn we heel blij met ons kleinschalige leeratelier in Polen, waar onze tassen en portemonnees van begin tot eind ambachtelijk worden vervaardigd. Het familieatelier wordt gerund door een echtpaar, maar papa heeft nooit echt afscheid kunnen nemen van zijn vak, en ondanks zijn pensioengerechtigde leeftijd levert hij nog steeds hand- en spandiensten. Gelukkig maar! Zo draagt hij zijn expertise over op een nieuwe generatie leerbewerkers. 

 

Liefde voor het vak

 

Duurzaamheid en ambachtelijkheid staan voorop bij de de fabriek, maar goede werkomstandigheden zijn minstens zo belangrijk. Het atelier hanteert een roulatiesysteem waarbij alle dertig medewerkers met alle facetten van het leerbewerkingsproces in aanraking komen. Het is fijn om met een team te werken dat zo’n liefde heeft voor het leerbewerkingsvak. En dat zo met ons meedenkt: om de unieke Keecie-prints te kunnen maken, hebben de medewerkers leren zeefdrukken met een handmatige zeefdrukpers.
 

 

 

Terug naar overzicht

Winkelmandje

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal

Check out