Voor 15:00 uur besteld | vandaag verzonden

GRATIS BEZORGD VANAF €50 in NL

Speciale Keecie liefhebber: Erika Harberts aka Mikodesign

 

De Elephant Joke en de Mini Me als miniatuur. Die stuurde Erika van Mikodesign ons zomaar op. We volgden elkaar al op Instagram, maar wat een leuke verrassing om twee van onze ontwerpen in het klein te ontvangen. En haar lievelingstas zat daar nog niet eens bij!

Lees hieronder meer over welke tas haar favoriet is en over het geweldige werk van deze speciale Keecie liefhebber. 
 

 Ik kende Keecie al wel van Instagram. Daar zag ik het af en toe bij andere mensen langskomen, waarna ik jullie zelf ben gaan volgen. Mijn eerste Keecie kreeg ik van mijn twee dochters en mijn vriend voor mijn verjaardag in 2016. Ik kende Keecie toen dus al langer, maar kon daarvoor simpelweg niet kiezen welke ik het leukst, mooist en het meest praktisch vond voor mezelf. Uiteindelijk werd het de Picking Flowers in de kleur Faded Blue.

Deze gebruik ik dagelijks voor al mijn belangrijke spullen zoals mijn portemonnee - die is ook van Keecie, namelijk de Hide & Seek in de kleur Ink Blue - mijn telefoon en mijn sleutels met een Mini Tweet sleutelhanger in de kleur Cement eraan. Mijn Keecies gaan dus altijd met me mee, of ik nu boodschappen ga doen op de markt, een expositie inricht in Parijs of afspreek met een vriendin. 

Ik ben eigenlijk toevallig in het miniaturen maken gerold. Ik maakte eerst poppen en poppen DIY-kits en moest daar vaak foto’s van maken voor mijn insta. Alleen een foto van een pop was een beetje saai, dus op een gegeven moment vond ik een vintage poppenstoeltje op de rommelmarkt en gebruikte die voor de foto. Van het een kwam het ander. Ik maakte uiteindelijk hele interieurtjes voor de pop en dan kwam de kat ook even langs om te kijken. Langzamerhand zijn de poppen verdwenen en maak ik alleen nog maar miniatuur interieurs. Zoals je hiernaast ziet met real size Keecie’s erin! Het merendeel van de meubels en accessoires maak ik zelf - de maat die ik hanteer is niet standaard, dus er is weinig voor te koop - en vul het aan met mooie vintage finds. De echte miniplantjes, die ik zelf stek, maken het geheel helemaal af.


Het liefst had ik de hele Keecie collectie in het miniatuur gemaakt. Aangezien dat wel erg veel werk werd, wilde ik graag twee Keecies maken die zo verschillend mogelijk zijn. De Mini Me is een van de kleinste modellen en de Elephant Joke, dat zegt de naam natuurlijk ook al, is groot en praktisch. Deze twee modellen leken zich daarnaast goed te lenen voor het miniaturiseren en ik had ook zilver leer gevonden dat ik goed voor dit project kon gebruiken. Die kans kon ik natuurlijk niet voorbij laten gaan.

 

Mijn twee dochters zijn sinds kort ook om en hebben allebei een Keecie tas en portemonnee. Ze hadden al wel langer een sleutelhanger; de oudste een Good House Keeper in de kleur Yellow en de jongste een Mini Tweet in de kleur Forest, maar nu hebben ze dus beiden ook een tas waar ze super blij mee zijn.

De oude portemonnee van mijn jongste ligt inmiddels ongebruikt in een la en haar pasjes zijn overgeheveld naar de Flash Forward in de Cognac used look. Soms doet ze die dan ook nog eens in haar nieuwe tasje namelijk de Cat Chase in de kleur Forest, bijvoorbeeld toen we naar de Veluwe gingen.

Mijn andere dochter heeft de Move Mountains tas in het Faded Blue die ze, net als ik, bijna dagelijks gebruikt. En haar visitekaartjes draagt ze met zich mee in de Cat Chase Small in de kleur Yellow.


Wij zijn dus al jaren fan van Erika’s werk! Ook nieuwsgierig geworden? Kijk dan op Instagram bij @mikodesign

Terug naar overzicht

Winkelmandje

×

Bestel nog voor €50.00 en betaal geen verzendkosten!

Product title

1 x €29.95

Subtotaal

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Afrekenen