Voor 15:00 uur besteld | vandaag verzonden

GRATIS BEZORGD VANAF €50 in NL

TIPS VOOR ONDERHOUD

 

Zo heb je jarenlang plezier van je tas.

Bij Keecie gebruiken we uitsluitend duurzaam Italiaans leer dat zo is behandeld dat het bijna geen onderhoud nodig heeft. Er is echter een aantal dingen waar je rekening mee dient te houden.


 

 


DRIE SOORTEN LEER

Je kunt de Keecie tassen, portemonnees en accessoires in drie soorten leer uitzoeken:

  • USED LOOK
    Hier vallen de kleuren Moss, Cognac en Donkerbruin onder. Dit leer heet Used Look omdat je op dit leer sneller een patina, zoals dat zo mooi heet, zal krijgen. Door het gebruik gaat het leer leven en zal het snel soepel worden en een mooie verweerde look krijgen.
  • DOOR EN DOOR GEVERFD LEER
    Hieronder vallen de kleuren Faded blue, Aubergine, Yellow, Soft Pink, Dusty Green, Ink Blue, Forest, Cement, Black en Coral. Dit leer is helemaal gekleurd, dus niet alleen de toplaag. Belangrijk voor alle Keecie producten, omdat zo onze print goed naar voren komt.
  • ZILVER EN GOUD LEER
    Dit is leer met een folielaag in zilver of in goud, die er door middel van een warmtepers op is gedrukt. 
 

DOOR EN DOOR GEVERFD LEER

Soft Pink, Cement, Coral, Faded Blue, Ink Blue, Aubergine, Yellow, Forest of Dusty Green

Mocht er op je tas of portemonnee een vlekje zitten of is hij een beetje smoezelig geworden door het gebruik, dan kan je het beste een doekje nat maken en daarop een beetje zachte zeep doen zoals bijvoorbeeld Groene Zeep. Wrijf met de uitgeknepen natte doek zachtjes in kringbewegingen over de plek.

Let op: nooit hard drukken op 1 plek. 


 


ONDERHOUD

WARMTE EN ZONLICHT

Houd je leren Keecie item zo veel mogelijk weg van direct zonlicht en warmtebronnen. Dit kan verkleuringen opleveren.

WATER

In principe kunnen onze tassen heel erg goed tegen regen. Het water loopt zo van je tas af. 
Mocht je leren tas nat zijn geworden door een flesje water dat niet goed dicht zat, laat deze dan op zijn kop goed drogen. Je kunt er proppen keukenrol in doen. Zet de tas niet bij een verwarming, dan kun je strepen krijgen van het water.

 

BINNENKANT

Omdat je Keecie tas geen voering heeft, is ook de binnenkant van je tas van leer. Mocht je de binnenkant van de tas willen schoonmaken dan kun je daar een vochtige doek voor gebruiken. Je kunt daarmee ook gewoon over de zeefdrukprint gaan zolang je niet te hard wrijft.

Zelf haal ik eens in de zoveel tijd de stofzuiger door mijn tas. Sowieso een aanrader, want dan maak je je tas even helemaal leeg en kun je ‘m gelijk opruimen.

PENNENVLEK

Heb je een item van gekleurd leer en een inktvlek van een pen? Deze kun je wegwrijven met een wonderspons. Maar wrijf niet té hard. Items van Used Look leer kunnen hier niet tegen. Pas ook op met je donkere jeans. Deze kan afgeven op het Used Look leer. 


 KRAS

Mocht er op je Used Look leren tas een kras zitten die je graag weg wil hebben, dan kan dat met een föhn. Omdat het leer met parafine is behandeld, smelten de krasjes door de warmte van de föhn.

REPARATIE

Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en willen dat je jarenlang plezier hebt van je Keecie. Hier houden wij bij het ontwerpen rekening mee, maar ook bij de keuze voor onze ritsen en drukknopen. Mocht er toch iets kapotgaan neem dan contact met ons op. Wij zorgen er dan voor dat het kosteloos gerepareerd wordt zodat je item weer als nieuw is.

Mocht je toch nog vragen hebben dan kan je altijd een mail sturen naar info@keecie.nl Het liefst met een foto zodat we je beter kunnen helpen.


 

Terug naar overzicht

Winkelmandje

×

Bestel nog voor €50.00 en betaal geen verzendkosten!

Product title

1 x €29.95

Subtotaal

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Afrekenen