GRATIS BEZORGD VANAF €50 in NL

standaard als cadeautje ingepakt

Leerbehandeling

Leer met een 'used look'

Leer dat is behandeld met paraffine, waardoor het ouder lijkt.

Onze leerproducten hebben weinig extra zorg nodig. 
Je hoeft je Keecie product niet in te spuiten met een spuitbus, het leer is behandeld met paraffine en daardoor waterafstotend. Als er op dit leer een kras is gekomen, kun je deze laten verdwijnen door er met je hand over te wrijven: de warmte van je hand doet de truc. Mochten er na een aantal jaren veel krassen op zitten, kun je deze eventueel verwijderen door het leer eerst met een haarföhn warm aan te blazen en dan met je hand over de krassen te wrijven.

Gekleurd leer

Leer dat is speciaal voor ons is gemaakt in één van de Keecie kleuren.

Je kan je Keecie product met een spuitbus voor leer inspuiten en schoonmaken. Maar dat is niet nodig. De kleur van het leer blijft goed, ook na een regenbui. 

Reparatie
Mocht je Keecie product onverhoopt gebreken vertonen als gevolg van een productiefout, neem dan contact met ons op via email. Dan zorgen wij dat het gerepareerd wordt op de enige echte Keecie manier.

Kleurstaal aanvragen

Bij Keecie willen we je graag een zo groot mogelijke kleurkeuze bieden. Daarom kan je maar liefst uit 15 unieke kleuren kiezen. Zo vind je altijd wel een kleur die goed bij je past! Onze kleuren zijn ook nog eens goed op elkaar afgestemd, we hebben ze zó ontworpen dat ze goed te combineren zijn. Want de ene dag draag je misschien een niet al te opvallende outfit, en de andere dag zoek je juist dat accent om alles nèt even op te fleuren! 

En mocht je bij het zien van al die mooie kleuren maar moeilijk kunnen kiezen: geen probleem! Dan sturen we je graag een paar kleurenstaaltjes op. Je kunt maximaal 5 staaltjes opvragen via post@keecie.nl onder vermelding van je naam, adres en de gewenste kleuren. Dan weet je tenminste helemaal zeker dat jouw nieuwe Keecie een schot in de roos zal zijn!

Winkelmandje

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal

Check out