GRATIS BEZORGD VANAF €50 in NL

standaard als cadeautje ingepakt

Wholesale

Groothandel

We werken graag samen met winkels die Keecie producten in hun collectie willen opnemen. Door de jaren heen hebben we een wereldwijd netwerk opgebouwd, waar we echt trots op zijn. We blijven open staan voor nieuwe samenwerking. Of het nu gaat om een klein creatief paradijsje op een tropisch eiland of om een ontwerpwinkel met een reeds gevestigde naam.

Mocht je geïnteresseerd zijn in het verkopen van Keecie producten in je (web)shop, dan informeren we je graag over de mogelijkheden. 

Kijk hiernaast met welke persoon je het beste contact kunt opnemen.

Registreren

In West-Duitsland (Noord-Rijn Westfalen, Rijnland-Palts, Hessen, Baden-Württemberg, Saarland) is onze agent Carolin Jourdant
Email: carolin@jourdant.de

Voor alle andere landen en meer informatie kun je contact met ons opnemen via post@keecie.nl.

Na goedkeuring kun je jezelf registreren en je bestellingen en betalingen veilig verrichten via onze website. Alle bestellingen worden wekelijks verstuurd, zodat je tijdig over een nieuwe voorraad beschikt.

Beurzen

We nemen regelmatig deel aan nationale en internationale beurzen om onze nieuwste ontwerpen te laten zien. Het is voor ons altijd erg inspirerend om daar collega’s te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen. 

Bezoek ons op de volgende pop up vakbeurs (Corona proof):

Bubble Tradeshow Utrecht
08 maart t/m 28 mei 
www.bubbletradeshow.com

 

Winkelmandje

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal

Check out